Past jouw telefoon nog wel in je broekzak? Met de nieuwste technieken worden de mobiele telefoons steeds groter. Toch blijven we behoefte houden aan een groter scherm, want dat gepriegel op een telefoonscherm van 5 inch is bijna niet te doen. Gelukkig zijn daar de tablets voor uitgevonden.

Populair apparaat

Tegenwoordig zijn tablets in alle smaken te verkrijgen. De allereerste tablet die in 2010 door Apple werd uitbracht is al in vele variaties doorontwikkeld, en niet alleen door Apple. Het resultaat? Niemand kijkt er meer van op wanneer iemand op een tablet werkt en het apparaat staat bovenaan ieders wensenlijstje. Bovendien heeft de tablet de laptop (bijna) van de troon gestoten.

Jij bent groot en ik ben klein

De ontwikkeling van tablets blijft maar doorgaan. Waren ze een aantal jaar geleden voor veel mensen niet te betalen, tegenwoordig vind je overal wel een goedkope tablet. Vind je een gewone tablet te groot, dan ga je voor een mini-tablet. Wil je met een mini-tablet kunnen bellen, dan kun je beter voor een phablet gaan: deze telefoon is kleiner dan een mini-tablet, maar groter dan een smartphone. Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, zo’n groot apparaat aan je oor, maar het is natuurlijk wel handig. Bovendien hoef je geen twee toestellen met je mee te dragen.